Skip to content

War time!

August 21, 2006

Traiesc intr-o lume a razboaielor. Incepe unul si, inainte de a se sfarsi, incepe altul. Traiesc intr-o lume in care sotiile isi intreaba barbatii daca e bine sa procreeze, sa-si aduca contributia la perpetuarea unei specii degenerate. O lume avida de sange si lacrimi, pierduta intr-un timp cu care nu are nici o tangenta, ratacita intr-un spatiu pe care nu-l intelege si nu doreste sa-l inteleaga.

Traiesc intr-o lume in care fiecare din voi este creatorul propriei sale lumi. Refugiile sunt necesare, vezi bine, oricui are puterea sa-si doreasca „altceva”. Un alt soare intr-un alt Univers.

Malformati congenital, cu creierele amputate de vesnica sete de „mai mult, mai mult”, oamenii lumii mele isi uita idealurile, isi ineaca plansul in batiste kilometrice si isi privesc mamele cu repros: „de ce aici? de ce acum? de ce nu altundeva, altcandva?” Se pierd in calcule savante, preiau teorii auto-distructive si fug, si fug din calea realitatii. Razboiul, (lupta dintre rau si parsiv, dintre intuneric si intunecat) se ascunde in fiecare – noi toti suntem purtatori ai germenilor urii, nepasarii, perpetuarii nebuniei la scara planetara. O frica a subconstientului paralizeaza vise, dorinte si putinte. Si nu, nimeni nu doreste sa puna capat terorii: ne ascundem la nesfarsit teama din suflet, timizi actori ai unei piese grotesti, interpretata la unison de miliarde si miliarde de necuvantatoare numite, atat de pompos, „oameni”.

@di

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: