Skip to content

PronoSportive

Noiembrie 5, 2006

Is dinamovist convins (DIXIT). Da’ asta nu inseamna ca nu m-am uitat la steaua-real. Pentru atmosfera, of course. Meciul ca meciul, dar cel mai mult mi-au placut tribunele: grandioase, apasatoare, oarecum dincolo de puterea de intelegere a unui Mitica-de-la-Liga. M-am bucurat cand, in afara de „steaua!”, 15-20.000 de spectatori strigau „Romania!” 🙂 acoperindu-i pe madrilenii plictisiti.

In pauzele meciului (faulturi, etc), ma uitam in tribune, odata cu camerele tembeliziunii spaniole, la bucuria „realistilor” (si la dezamagirile lor) si ma intrebam: „oare cum o fi sa tii cu o echipa ca R. Madrid?” Ca orasul tau sa fie detinatoarea celei mai mari echipe din lume? Sa stii ca te duci la meci sa vezi cum castiga, sa nu-ti pui intrebari de genul „da’ daca face iar Dinamo vreo surpriza?” (am ramas marcat de la un Dinamo – Foresta Falticeni: 4-5:(…). Sa-ti demiti in gand antrenorul la primul egal in deplasare?

eeh.. nu sunt suparat pentru rezultat, chiar dc o echipa rromaneasca a pierdut. Puteam sa pierdem si cu 5-0 (pronosticul meu :)), dar Beckham, Ronaldo & Co. si-au vazut de treaba. Un singur OF am si eu: de ce nu-i explica nimeni lui Banel ca la pauza se schimba portile?

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: