Skip to content

Old News

Noiembrie 11, 2006

Stiri proaspete ..odata (acum 2 ani) >

• Acuzat ca ar fi plasat “fetite” unui important om de cultura, V. C. Tudor afirma ca “adevarul si cei 12 avocati ai mei ma vor elibera de minciuna. Minciuna sfruntata – nu am plasat “fetite” respectivului prea-bun-familist, ci aceeasi fetita in mod repetat! Acuz si infierez denaturarea adevarului!”

• Abu Mussab al-Zarquawi, cunoscut terorist si posesor al unui numar impresionant de automobile dotate cu mai mult decat prevad normativele in vigoare, a revendicat rapirea unui colonel al armatei irakiene, anuntand ca acesta va fi eliberat imediat ce trupele americane se vor retrage din Irak si acestuia ii va fi anexat Kuwait-ul. SUA a anuntat inceputul procesului de retragere a fortelor sale armate, un pluton fiind retras deja intr-o cantina din Baghdad (pentru refacere), si un autoblindat chemat la baza pentru realimentare. Ii uram noroc colonelului irakian.

• Presedintele tuturor romanilor, Base, anunta fericit ca “relatiile romano-moldovene au intrat intr-o noua faza”. Este vorba de faza in care corpurile diplomatice ale celor 2-in-1 state sunt invitate la un chiolhan oficial, unde atractia va fi compusa din cele 11.000 bucati sticle de vin din pivnitele moldovene. Vor avea loc convorbiri bi-tri-quadri-laterale, in functie de numarul politicienilor care vor incape sub mesele bufetului din Cotroceni. Cu toata aparenta diplomatica, avertizam conducatorii poporului de pericolul sovie… pardon, moldovean, surse secrete dintr-un Serviciu de Informatii Externe anuntand posibilitatea ca vinul sa fie contrafacut. De asemenea, este foarte posibil ca in cadrul convorbirilor, mai ales dupa un liber-schimb de sticle, respectivii conducatori sa semneze anexarea Romaniei la Moldova, scapand astfel de acuzatiile prin care noi am dori, mai, anexarea Moldovei.

• “Nu exista cenzura politica in Romania!” anunta Clubul Roman de Presa. “Angajatii SRTV e niste inculti care nu stie sa faca diferenta intre cenzura si sintagma “bă! dac-o spui p-asta pă sticlă ti dau afarară!”… No Comment.

• Victor Ponta, acest copil teribil al PSD-ului, conducator legitim al aripii de tineret al acestui partid, il va propune pe senatorul Ion I. ca “mentor spiritual” al respectivei aripi. Dezicerea de Adrian Nastase, care l-a prmovat in Marele Unic Partid, nu a avut loc, in opinia d-nului Ponta, acesta precizand: “Nu ma dezic de mana care mi-a oferit ciolanu’. In calitatea mea de (ba! ai scris “calitate”?) de… de… ce-oi mai fi acum, consider insa ca.. ca… uufff… hai ba, ca sunteti ziaristi, invetati si voi ceva plauzibil! Da sa ramana partea cu calitatea, daa??”

• Stire circulanta de pe benzile informative ale OTV anunta ca ministrul educatiei “ar fi de acord” cu marirea salariilor cadrelor didactice. Probabil ca strategia guvernamentala a gandit o marire care sa acopere aproape complet pretul navetei pe o zi a unui profesor rural, suma urmand sa includa indexul de inflatie pe perioada 2005-2006.

• La Realitatea TV continua campania “Infern in Paradis”, una de intr-ajutorare a victimelor cutremurului din luna decembrie 2004. Va continua probabil pana cand suma respectiva va fi impartita intre cei 2-3 domni care se ocupa cu programele nationale de ajutorare, sau pana cand Consiliul Judetean al provinciei Aceh va decide, in unanimitate, donarea sumei respective pentru intr-ajutorarea batranilor romani, acestia fiind considerati mai napastuiti decat incercatii – dar rezistentii – batrani filipinezi.

• Ungaria va investi peste 400 mii de Euro in realizarea unor centre IT in Romania, anunta ministrul ungar al tehnologiei informatiei. Dragii astia de buni-vecini ne vor oferi, probabil, Windows-uri 98 fara licente, niste 486 de 166 Mhz, si, bonus, un Winamp 2.86; apoi, in baza bunelor realtii ungaro-romane, ne vor crack-ui programelele alea ale SRI si SIE si ne vor schimba parolele de pe Yahoo si Hotmail, provocand astfel revolte in cadrul maselor de IT-cieni, care vor acuza Guvernul de “interferente” in sistemul national de comunicare.

• Medicii de la Spitalul Judetean C-ta au descoperit 3 ace de cusut in stomacul si esofagul unui copil de 3 luni. “Oaaa, oaa, oaaaaaaa!”.. “Aaa, crezi ca i-o fi foame??!”… “Mdea… Ar fi timpul sa-l trecem pe hrana solida! Gata cu apa!… “Auzi.. du-te si vezi daca mai au ace de cusut la alimentara.. vezi de alea de 6 cm, ca-s mai satioase!”…

––––
Pentru stiri proaspete viziteaza realitatea.net sau News9AM.ro 🙂

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: