Skip to content

calomnie o fi, da’ sa stim si noi..

Aprilie 3, 2007

stau si ma gandesc (stau lejer, asa ca-mi permit): dubioasa meseria de ziarist :-s pe de o parte, huliti de cei in care ‘dam’, pe de alta, injurati de oameni care nu inteleg ca SCRIEM PENTRU EI.

damn!

supararea imi vine de fapt din altceva: un nene (de alta cetatenie, ma rog) se simte lezat 😀 si ameninta ca ma da in judecata. cica „i-am afectat imaginea” :)) de parca sunt pus la gazeta sa pup picioare si sa sarut maini.. hmm. si nu ca ar fi un capat de tara.. da’ cine are timp de pierdut prin instanta? in plus, la cate am vazut ca poate chioara asta de justitie autohtona, mai stii?

Reclame
2 comentarii leave one →
  1. andrei permalink
    Aprilie 15, 2007 2:47 pm

    nu cred ca oamenii sunt de vina ca nu inteleg ce doriti sa transmiteti.e doatoria dumneavoastra sa va faceti intelesi.altfel meseria de jurnalist nu si serveste scopul:acela de a informa.

  2. Aprilie 19, 2007 10:03 pm

    foarte corect. oamenii inteleg ce scriem, dar ca nu banuiesc ce se ascunde in spatele acestei meserii. si, mai ales, nu inteleg ca pentru un salariu care nu ne-ar indemna la fapte ‘eroice’ unii din noi risca mult. si nu pentru a iesi in fata (unul, doua sau noua procese nu te propulseaza deloc pe sticla realitatii tv), ci pentru a-i informa pe cititori. si nu vb de mine, ci de colegi care, dupa 7-8 procese, continua sa ‘sape’ si sa ancheteze cazuri din care ies, uneori, destul de sifonati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: