Skip to content

Telekom Austria intră pe piaţa românească a telecomunicaţiilor

Iulie 15, 2007

Telekom Austria a înfiinţat, la începutul lunii iunie, compania Jetstream Ro Bucureşti, cu un capital social de 8,6 milioane de lei şi activate principală în domeniul telecomunicaţiilor.
Principalul acţionar al Jetstream Ro este Telekom Austria Fixnet Aktiengesellschaft – 99,9%, alături de Telekom Austria Beteiligungen GmbH – 0,1%, se arată într-un anunţ al firmei publicat în Monitorul Oficial. Potrivit Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ANRCTI), numărul operatorilor de telecomunicaţii notificaţi depăşeşte 2.600. „Jetstream Ro Bucureşti nu a depus, încă, dosarul pentru notificare”, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii ANRCTI. Potrivit legislaţiei, companiile care doresc să activeze pe piaţa telecomunicaţiilor o pot face doar după depunerea dosarului de notificare la ANRCTI.

Telekom Austria este cel mai mare operator de telecomunicaţii din Austria. În 2006, grupul austriac a raportat venituri de 4,76 miliarde de euro şi un profit net de 561,8 milioane de euro.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: