Skip to content

„3871 spam comments”

August 8, 2007

Peregrinand pe .net, am descoperit un catavenc. E dreptul lor, ma gandii atunci, sa existe si sub forma de blog, chiar daca nu luasem eu la cunostinta despre existenta domniilor sale. Trag putin de scoll bar, si deodata ma simtii prost: imi sarise in ochi „3871 comentarii„, fix sub un post din categoria „design”, pe care ma apucasem sa o studiez cu sarguinta. Prost, pentru ca nici prin vis nu mi-a dat vreodata sa scot din buzunar o idee care sa stranga atatea comment-uri. Damn, ma gandii! Astia or fi baietii destepti de care vorbeste mereu Base?! Dau un clickpe cele 3871 de comentarii (manat, probabil, de latura masochista a naturii umane). Titlul postului: „The New Year”. Ok, era din decembrie ’06. Cateva artificii rosii pe un fundal negru. Huh, ce-o fi atata de comentat? Repet figura cu scoll-ul, dar sar repede primul comment (spam, deh!). Mai departe: spam.. spam… spam… La naiba! 3871 de comentarii, toate continand „Nice site. Thank You!” Ma prind: nu continutul conteaza, ci link-ul postat la numele comentatorului. Toate trimit, pas-pas, spre site-uri mai mult sau mai putin pornografice.

Ma bufneste rasul. In definitiv, dom’le, nu-s ei baietii lui Base… i-am banuit de pomana. Nici catavencii nu reusesc sa stranga 3871 de comentarii pe o poza cu artificii.

Imbufnat, ma retrag de pe catavenc, inchid cele 14 ferestre cu site-uri pe care le treierasem pana la descoperirea acestuia si ma apuc sa scriu acest post. De ce? Va las pe voi sa ghiciti. Eu mai am 4 ore fix pana sa ma trezesc dimineata si sa plec la munca.

 
Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: