Skip to content

Ce se mai intampla prin judetul Constanta?

Martie 5, 2008

Constanta: primarul Mazare acorda iar pachete cu mancare batranilor si reabiliteaza pasajul pietonal de la Gara. Sunt scoase la licitatie noua sectoare de plaja. Bun asa.

– La Navodari: plangeri penale si o gramada de procese intre consilierii locali si primarul Tudorel Calapod - NavodariCalapod. Nimic nou. Dupa cum spune prefectul, la Navodari e un Triunghi al Bermudelor – apar si dispar procese verbale, consilierii sunt da’ nu sunt, cei demisi din functie voteaza iar cei in functie stau o tura. Pai, nici o noutate, o Romanie intreaga se craceste de ras cand aude de sedintele din Navodari. Ce-mi e Calapod, ce-mi e Matei?! In fine, un oras de te apuca rasul: microrezervatia Navodari. PS: Pana la rezolvarea problemelor, ziaristii de la „Replica” l-au prins pe acelasi personaj Calapod la Scoica. Nici o legatura ( 😀 ) cu mamutul „Scoica Land” construit langa Navodari.
– Tot la Navodari: apa de mare nu e poluata, iar nisipul e curat. Cica. Ma rog, daca ne luam dupa comportamentul „otoritatzilor” nu s-ar spune ca-s chiar in regula. Treaba lor.

– La Murtfatlar, autoritatile au luat nota de programul lui Mazare si-l trag la indigo. Drept pentru care vor fi construite locuinte ieftine pentru tinerii de pana in 35 de ani. Bun si-asa.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: