Sări la conţinut

Disclamer

Ideile si faptele expuse in acest blog reprezintă puncte de vedere strict personale; acestea sunt postate strict in calitate de persoana particulara si nu in calitate de angajat al unei societati juridice. Opiniile postate nu atrag raspunderea mea, a angajatorului meu sau a persoanelor carora le sunt afiliat intr-un fel sau altul. Acest blog nu este unul corporatist, si nu implica in nici un caz raspunderea tertilor. Cei care ar putea suferi ( 😀 ) de pe urma opiniilor mele trebuie sa tina cont ca parerile sunt personale. 

Atentie! Informatiile prezentate in acest blog sunt trecute prin filtrul experientei personale a autorului. Cititorii trebuie sa ia cunostinta de faptul ca aceste informatii ar putea fi truncheate sau neconforme in totalitate cu adevarul, pur si simplu din cauza ca (asa cum am spus) sunt puncte de vedere strict personale pe care as putea sa nu le justific fata de altii.

 Blogul este un site personal, iar informatiile sunt subiective. In cazul in care cineva se hotaraste sa le ia de bune si sa actioneze pe baza lor, o face pe proprie raspundere.